Start Cupinfo Anmälan Kontakt Hitta hit English English
Visa anmälda lag »
spacer spacer

 

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till årets upplaga av Coop Svennis Cup 2022. I år spelas den 21:a cupen - passa på att anmäla ditt lag och var med på festen! Anmälan är öppen.

Återbetalningsgaranti

Om Covid-19 fortfarande skulle göra det omöjligt att genomföra Coop Svennis Cup 2022, lämnar vi pengarna tillbaka på alla inbetalade avgifter. Alla kan känna sig trygga med att anmäla sig till Coop Svennis Cup 2022. Välkomna!

anmalan-domare

Vill du vara med och döma?
Anmäl dig som domare i Svennis Cup!
Ett bra tillfälle att utveckla sin domarkarriär och få erfarenhet. Klicka på knappen för att läsa mer. Välkommen!

 


Anmäl ert lag till reservlistan även om klassen är full!

I Svennis Cup spelar alla lag minst 6 matcher, 2 varje dag. För att uppnå ett bra spelschema behöver vi vara ett visst antal lag i klasserna. Optimalt antal lag i klasserna är 6, (7), 8, (10), 12, 15, 16, 20 eller 24 lag. Därför har vi angivit "max antal lag". Om ytterligare lag anmäler sig hamnar de på reservlistan. Om intresset är stort och fler lag anmäler sig till reservlistan kan vi ofta öppna upp och utöka klassen.
Exempel: Vi har angivit max antal lag 12. Om ytterligare tre lag anmäler sig kan vi utöka till 15 lag (om bara 2 lag anmäler sig till reservlistan utökar vi inte klassen). Anmäl er alltså till reservlistan även om klassen är markerad som "fullbokad". Chansen är stor att ert lag kan komma med ändå. Att anmäla laget till reservlistan kostar inget. Lagavgiften betalas bara om klassen utökas och laget fått sin plats i Svennis Cup bekräftad.

Max antal lag i en klass är 32. Därefter sker ingen ytterligare utökning.

 


Vi använder
ProCup cupsystem
CuMap
Ladda ned
testversion här! »

© Efkon AB

Sponsorer

Coop Värmland

Moelven Byggmodul AB


Torsby Bostäder

 

Handelsbanken


Torsby Camping


Vestre


Torsby kommun


Liaos


helmia


Sponsorer

© Copyright Svennis Cup, Norra Industrigatan 11, 685 34 Torsby, tel 0560-125 15, fax 0560-100 86, info@svenniscup.se