Start Cupinfo Anmälan » Kontakt Hitta hit English English
Registered teams »
spacer spacer
spacer

Ny sponsor 2015-2017

Svennis Cup i samarbete med Konsum Värmland

Konsum går in som huvudsponsor till fotbollsturneringen Svennis Cup i sommar. Turneringen byter samtidigt namn till Konsum Värmland Svennis Cup. Cupgeneralen Ronnie Walfridsson ser stora möjligheter med det nya samarbetet.

– Vår ambition är att bli hela Värmlands cup och då är Konsum Värmland den perfekta samarbetspartnern. Idag kommer hälften av lagen från Värmland och det är vi väldigt stolta för. Alla värmlandslag ska känna sig som hemmalag i Svennis Cup. Det nya samarbetet kan hjälpa oss nå ut till hela Värmland på ett sätt vi inte klarat tidigare.

– Vi har träffat ett treårigt avtal vilket vi är väldigt nöja med, säger Jan Blomqvist marknadschef i Konsum Värmland. Svennis Cup har under många år ansetts som en av de bästa fotbollsturneringarna i Sverige och det är kul att vi kan vara med och bidra till att göra cupen ännu bättre och kanske större. Samarbetet ligger helt i linje med vår sponsringspolicy; att stödja värmländska föreningar, både inom bredd och elitverksamhet. Det är extra roligt att det är en turnering som lockar både pojkar och flickor.

Samarbetet innebär även att Konsum Värmland leverera varor till kiosker och hamburgerier under Svennis Cup. – Konsum Värmland har stora möjligheter med tanke på egen lagercentral, charkfabrik och bageri i Karlstad, säger Jan Blomqvist. Närheten gör att vi kan erbjuda säkra leveranser av färska varor. Vi hoppas också på att vi kan få leverera varor till andra föreningar som är involverade i turneringen.

– Det är positivt att vi kan handla lokalt, säger Cupgeneralen Ronnie Valfridsson. Vi har flera gemensamma planer för att skapa ytterligare mervärden för alla spelare, ledare och besökare men det får återkomma med längre fram.

Konsum Värmland Svennis Cup spelas 31 juli - 2 augusti 2015. Cupen lockar ca 130 lag, pojkar och flickor 10-16 år. Cupen avgörs på 19 planer i Torsby med omnejd och förutom arrangören Torsby IF är ca 8 föreningar involverade. Mer info finns på www.svenniscup.se.

Kontaktinformation

Svennis Cup:
Cupgeneral Ronnie Walfridsson, mobil 070-569 23 22, walfridsson1@telia.com

Konsum Värmland:
Marknadschef Jan Blomqvist, tel 010-410 83 11, jan.blomqvist@konsumvarmland.se

 

spacer

 

Sponsorer


Coop Värmland

Moelven Byggmodul AB Torsby

Torsby Camping
Torsby kommunHelmia

Bilder

Klicka här!
Webbalbum med fler bilder från Svennis Cup 2010
© Copyright Svennis Cup, Norra Industrigatan 11, 685 34 Torsby, tel 0560-125 15, info@svenniscup.se